Wilt u uw bedrijf of weet u iemand die haar/zijn bedrijf wil linken aan het unieke Sportgala Peel en Maas?

Het Sportgala wordt voor de 11de maal gehouden en is uitgegroeid tot hét evenement om de sporters uit de elf kernen te huldigen. In een programma met een sportieve en muzikale omlijsting wordt het sporttalent, de sportman/sportvrouw en de sportploeg van het jaar van de gemeente Peel en Maas gehuldigd. Ook is er aandacht voor de sporters met een beperking en de vele kampioenen.

Een prachtige gelegenheid om uw verbondenheid met de lokale sport te tonen. Sportieve burgers uit de hele gemeente zijn wekelijks op de velden en in de zalen actief. Tijdens het Sportgala worden zij in het zonnetje gezet. Een prima mogelijkheid waarmee u zich kunt profileren als bevlogen ondernemer die betrokken is bij de sporters van de gemeente Peel en Maas.

Wilt u zich verbinden met de sportieve en zeer gewaardeerde stichting van Peel en Maas, zodat we samen kunnen zorgen dat  we de sporters in een zonnetje kunnen blijven zetten.... dan zoeken wij u.  Wilt u meer informatie of heeft u een idee hoe u uw bedrijf aan ons wilt verbinden, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor de sponsoren tot nu toe kijk op sponsoren 2020 en 2021. Deze bedrijven zijn al overtuigd, u ook…!?

bedrijf in the picture