Het Sportgala Peel en Maas over het jaar 2022 wordt gehouden op vrijdag 14 april 2023 in DOK6. U kunt zelf nominatie(s) indienen voor uw favoriete talenten, sporters, sportploegen maar ook voor de bijzondere waarderingsprijs.
Kijk op www.sportgalapeelenmaas.nl/sportgala/aanmelden-nominaties en download het nominatieformulier op www.sportgalapeelenmaas.nl/sportgala

Hoe kunt u een nominatie indienen? 
Uw nominaties en opgave van kampioenen 2022 kunt u via de post, maar ook via de mail tot uiterlijk zondag 8 januari 2023 insturen.

  1. stuur het ingevulde nominatieformulier door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Naar dit e-mailadres kunt u ook uw opgave van kampioenen sturen voor vermelding op het Sportgala 2022;
  2. maakt u liever gebruik van de post of brengt u het zelf even langs: Hans Witbaard, voorzitter nominatiecommissie, Ninnesweg 182, 5981 PD Panningen.

Het Sportgala
Tijdens het Sportgala wordt in een programma met een sportieve en muzikale omlijsting het sporttalent, de sportman/sportvrouw en de sportploeg van het jaar van de gemeente Peel en Maas gehuldigd. Ook is er aandacht voor de sporters met een beperking, de bijzondere waarderingsprijs en de vele kampioenen. Uit de winnaars van de categorieën talent, sporter, sportploeg en bijzondere waarderingsprijs wordt de winnaar van de gemeentelijke sporttrofee gekozen. De gemeente Peel en Maas mag zich met recht een sportgemeente noemen; de elf dorpen tellen maar liefst ruim 100 sportverenigingen.

Ook wordt tijdens het Sportgala Peel en Maas de winnaar voor de trofee van IKS (Iedereen Kan Sporten) van de regio Noord-Limburg bekend gemaakt.

Volg ons ook op facebook:

QR code facebook Sportgala