Logo Hendriks Bloemen

Iedereen kan tuinieren, met of zonder groene vingers
Je bent altijd welkom in ons Plantencentrum voor deskundig advies over tuinplanten en tuinonderhoud. Maar ook indien je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, vind je op deze pagina advies, tips en artikelen over jouw favoriete planten. Ook kun je de uitzendingen van WDR 'Mission Garten' terug kijken en zo meer te weten komen over tuinplanten en hun verzorging. 

Hulp bij het invullen van jouw tuinwens
Ga je een nieuwe tuin aanleggen of ben je van plan je bestaande tuin eens flink onder handen te nemen maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat Hendriks Plantencentrum je helpen middels een deskundig en persoonlijk beplantingsplan. Na een persoonlijk gesprek worden jouw wensen met ons vakkundig advies tezamen gebracht in een goed ontwerp voor optimaal tuinplezier het hele jaar rond. Met de juiste plantkeuze en ons gepaste advies, ervaren onze klanten dat tuinieren geen energie kost, maar juist energie geeft.

Ook wanneer je kleinere aanpassingen aan je tuin wilt doen, zoals het planten van een nieuwe border, kun je gebruik maken van de hulp van Hendriks Plantencentrum. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat jouw tuin er binnen en mum van tijd netjes, beplant en verzorgd uit ziet middels onze aanplantservice.

Bij ons vind je de beste planten met eerlijk en goed advies!
‘J
e gaat genieten van die ene BIJ op jouw bloem en dat lieveheersbeestje dat op zoek is naar het luisje’ aldus Joyce en Eveline Hendriks, eigenaressen van Hendriks Plantencentrum. Kom eens aan of kijk hier onder voor meer tuintips en adviezen. Geen vraag is "gek of dom" wij helpen graag IEDEREEN die iets wilt met groen!

Hendriks Plantencentrum
Veldweg 1
5995 PG Kessel
 077-462 16 30

www.hendriksplantencentrum.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.