De Stichting Sportgala Peel en Maas, met vrijwilligers die de elf dorpen uit gemeente Peel en Maas breed vertegenwoordigen, organiseert ieder jaar het Sportgala. Het Sportgala wordt meestal gehouden op de eerste vrijdag in april van het volgende jaar. Het Sportgala Peel en Maas over het jaar 2024 wordt gehouden op vrijdag 18 april 2025.

De gemeente Peel en Maas mag zich met recht een sportgemeente noemen; de elf dorpen tellen maar liefst ruim 100 sportverenigingen. In een programma met een sportieve en muzikale omlijsting wordt het sporttalent, de sportman/sportvrouw en de sportploeg van het jaar van de gemeente Peel en Maas gehuldigd. Ook is er aandacht voor de sporters met een beperking, de bijzondere waarderingsprijs en de vele kampioenen. Uit de winnaars van de categorieën talent, sporter, sportploeg en bijzondere waarderingsprijs wordt de winnaar van de gemeentelijke sporttrofee gekozen.

Ook wordt tijdens het Sportgala Peel en Maas de winnaar voor het trofee van IKS (Iedereen Kan Sporten) van de regio Noord-Limburg bekend gemaakt.

Voor het Sportgala 2024 kunt u hieronder de volgende documenten downloaden:

  1. Reglement nominatiecommissie.
  2. Opgaveformulier nominaties 2024.
  3. Opgavelijst kampioenen 2024.

Nominaties 2024
Uw nominaties kunt u via de post, maar ook via de mail tot uiterlijk zondag 12 januari 2025 insturen:

  1. stuur het ingevulde nominatieformulier door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  2. maakt u liever gebruik van de post of brengt u het zelf even langs: Hans Witbaard, voorzitter nominatiecommissie, Ninnesweg 182, 5981 PD Panningen.

 

Kampioenen 2024

Uw opgave van kampioenen 2024 kunt u via de mail tot uiterlijk zondag 12 januari 2025 insturen:
Stuur uw opgave van kampioenen 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: tijdens het Sportgala 2024 laten we ook graag uw kampioenen zien,  we ontvangen graag de foto's van de kampioenen naar voorgaand e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Kampioenen 2024. U ontvangt van ons een bevestiging.